fbpx

Онлајн квиз: Препознаваш корупција? – Тестирај се и дознај што може да направиш за да спречиш корупција

Кликни на сликата за да те одведе на онлајн квизот - МКД   АЛБ
prepoznavs korupcija slika vnatre

Тагови: