fbpx

Твојот глас може да направи разлика

Кога ќе наполниш 18 години е важно да излезеш на избори и да гласаш. Кажи им на политичарите од власта и од опозицијата што ти е важно тебе. Лесно е, а гласаш за да не ти биде тешко. Не дозволувај другите да решаваат за тебе. Токму еден глас, твојот глас може да направи разлика!

Видеото е изработена од Институтот за комуникациски студии во соработка со граѓанската асоцијација МОСТ. Погледни и #Прашај.