fbpx

Тагови

Таг: ААВМУ

drzavnite reklami vo mediumite nosat direktna i nepopravliva steta featured
Државните реклами во медиумите носат директна и непоправлива штета

Владата на Зоран Заев и Али Ахмети во 2017 г. го забрани рекламирањето на државните и локалните институции во...