fbpx

Тагови

Таг: адреса

images prasaj Dali moze da patuvam so pasos so starata adresa na ziveenje
Дали може да патувам со пасош со старата адреса на живеење?

Одговара Тони Ангеловски од Министерството за внатрешни...