fbpx

Тагови

Таг: Афлатоксин

samo slucajna analiza moze da otkrie nebezbeden proizvod kaj nas featured
Само случајна анализа може да открие небезбеден производ кај нас

За петнаесет дена Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) два пати го вклучи алармот за тревога. Првиот пат,...