fbpx

Тагови

Таг: акција за чистење

images prasaj Dali pocna akcijata za cistenje i revitalizacija na vodnite tekovi vo Makedonija
Дали почна акцијата за чистење и ревитализација на водните текови во Македонија?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...