fbpx

Тагови

Таг: амбуланта

dali e dozvoleno otvoranje na ambulanta vo stanbena zgrada vo izgradba bez soglasnost od stanarite intro
Дали е дозволено отворање на амбуланта во станбена зграда во изградба без согласност од станарите?

 Одговара Сеад Личина од Регулаторната комисија за...