fbpx

Тагови

Таг: барање за увид

images prasaj Za kolku vreme opstinskite inspektori treba da izlezat na teren po podneseno baranje za uvid intro
За колку време општинските инспектори треба да излезат на терен по поднесено барање за увид?

Одговара Бојан Трпевски од Македонското здружение на млади правници...