fbpx

Тагови

Таг: цариник

images prasaj Dali carinicite i granicnite inspektori treba da dobijat nadomest za rabota vo nedela intro
Дали цариниците и граничните инспектори треба да добијат надомест за работа во недела?

Одговара Лулзим Фаризи од Државниот инспекторат за...