Тагови

Таг: даночни пријави

Што откако ти стигне маил дека корекциите во старата пријава не се прифаќаат? Каква е постапката?

Одговара Сања Лукаревска од Управата за јавни...

До кога треба да се направат корекции на даночните пријави?

Одговара Сања Лукаревска од Управата за јавни...