fbpx

Тагови

Таг: делба

images prasaj Na koj nacin se vrsi fizicka delba na imot i koi dokumenti se potrebni intro
На кој начин се врши физичка делба на имот и кои документи се потребни?

Одговара Весна Дишлијовска од Македонското здружение на млади правници...