Тагови

Таг: долг по налог

Како да дознаам кој сум по ред за извршување ако должникот веќе исплаќа долг по налог на друг извршител?

Чекам да почне извршување на враќање на долг. Извршителот има дадено налог, меѓутоа лицето...