fbpx

Тагови

Таг: дооформување градежни парцели

grabezot na drzaven imot ke zavrsi dodeka featured
Грабежот на државен имот ќе заврши додека се смени Законот за градежно земјиште

Продолжува распродажбата на државно градежно земјиште со непосредна спогодба иако изминува речиси една...