fbpx

Тагови

Таг: дозволи

kriptovalutite na balkanot od siva zona do mejnstrim tab1
Криптовалутите на Балканот: Од сива зона до мејнстрим

Во светот сè уште е актуелна дебатата околу безбедноста на криптовалутите иако тие се повеќе се прифаќаат...

do koja institucija treba da se obratam i kakva e postapkata za dobivanje dozvola za kopanje bunari featured
До која институција треба да се обратам и каква е постапката за добивање дозвола за копање бунар?

До која институција треба да се обратам и каква е постапката за добивање дозвола за копање...

images prasaj Kade treba da se pobara dozvola za da se zasadi drvo na javna povrsina intro
Каде треба да се побара дозвола за да се засади дрво на јавна површина?

Одговара Игор Велјаноски од ЈП „Паркови и...