fbpx

Тагови

Таг: еднородителски семејства

images prasaj Kakov vid na finansiski nadomestok im sleduva na samohranite roditeli intro
Каков вид на финансиски надоместок им следува на самохраните родители?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа -...