fbpx

Тагови

Таг: електрични тротинети

images prasaj Kako e reguliran soobrakajot na elektricni trotineti Koj zakon vazi za niv intro
Како е регулиран сообраќајот на електрични тротинети? Кој закон важи за нив?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...