fbpx

Тагови

Таг: електронски цигари

images prasaj dali e dozvoleno da se pusat elektronski cigari vo zatvoren prostor na primer vo kancelarija intro
Дали е дозволено да се пушат електронски цигари во затворен простор на пример во канцеларија?

Одговара Александра Котели од Државен пазарен...