fbpx

Тагови

Таг: Езеро

ezeroto treska ostana mocuriste poradi nerascisteni imotni odnosi featured
Езерото Треска остана мочуриште поради нерасчистени имотни односи

Само звукот на ѕвончето на стадото од кози се слуша на некогаш познатото туристичко место, езерото Треска....