fbpx

Тагови

Таг: хемиски отпад

images prasaj Kako zavrsuva hemiskiot otpad vo Makedonija
Како завршува хемискиот отпад во Македонија?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...