Тагови

Таг: инспекциски служби

Колку често се прави контрола врз работата на рудниците?

Одговара Драган Димитровски од Државниот инспекторат за техничка...

Зошто ако нема доволно инспектори во инспекциските служби за животна средина не се вработуваат нови?

Одговара Ана Петровска од Државниот инспекторат за животна...

Дали може да се направи инспекциски надзор врз рудник поради пријава од граѓани?

Одговара Драган Димитровски од Државниот инспекторат за техничка...