fbpx

Тагови

Таг: инвалидска количка

images prasaj Dali pomos za mobilnost se dava samo na lica koi koristat invalidska kolicka preku FZOM intro
Дали помош за мобилност се дава само на лица кои користат инвалидска количка преку ФЗОМ?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...