fbpx

Тагови

Таг: јавно мислење

tesko e da se prepoznaat anketni izmamnici 2
Тешко е да се препознаат анкетни „измамници“

Предизборните кампањи само што не почнале. А еднаш кога ќе почнат, испитувањата на јавното мислење се...