fbpx

Тагови

Таг: каснување

advokat vo sudska postapka za ostvaruvanje nadomest za kasnuvanje od kuche
Дали е потребен адвокат во судска постапка за остарување надомест поради каснување од куче?

Одговара Андријана Марковска од Македонското здружение на млади правници....