fbpx

Тагови

Таг: квалитет на почва

images prasaj Kolku cesto se testira kvalitetot na pocvata za zemjodelska upotreba i koj go pravi testiranjeto intro
Колку често се тестира квалитетот на почвата за земјоделска употреба и кој го прави тестирањето?

Одговара Зоран Шапуриќ од Државниот инспекторат за земјоделство...