fbpx

Тагови

Таг: лекарско уверение

images prasaj Dali licata nad 70 godini pri prodolzuvanje na vozackata dozvola treba da prilozat lekarsko uverenie intro
Дали лицата над 70 години при продолжување на возачката дозвола треба да приложат лекарско уверение?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...