fbpx

Тагови

Таг: максимален износ

images prasaj Koj e maksimalniot iznos na penzija ili plata na koj izvrsitelite mozat da izvrsuvaat
Кој е максималниот износ на пензија или плата на кој извршителите можат да извршуваат?

Одговара Игор Јадровски од Хелсиншкиот комитет за човекови...