fbpx

Тагови

Таг: Малмед

nema institucija sto ke spreci bubackite da se koristat kako lek featured
Нема институција што ќе спречи бубачките да се користат како лек

Огласот преку кој на социјалните мрежи се продаваат бубачки за лекување на разни болести е сѐ уште активен....