Тагови

Таг: медицински отпад

Кога ќе се промени печката за горење на медицински отпад на депонијата „Дрисла“?

Одговара Ваљон Салиху од Град...

Кога ќе се промени печката за горење на медицински отпад на депонијата „Дрисла“?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...