fbpx

Тагови

Таг: миленици

images prasaj Sto ke napravi Opstina Gazi Baba po zazestenite napadi od kucinja vrz deca vo opstinata intro
Што ќе направи Општина Гази Баба по зачестените напади од кучиња врз деца вo општината?

Одговара Борис Георгиевски, градоначалник на Општина Гази...