fbpx

Тагови

Таг: министерство за образование и наука

vo srednite uchilishta nedostasuvaat 457 uchebnici featured
Во средните стручни училишта недостасуваат 457 учебници – лани не се пријавил ниту еден автор

Застарен и нефункционален Закон за учебници, неповолни авторски договори, куси рокови, заплеткани, гломазни...

Дали Министерството за образование и наука го плаќа свидетелството или родителите?

Дали Министерството за образование и наука го плаќа свидетелството или родителите?...