fbpx

Тагови

Таг: мобилност

images prasaj Kako moze da se ostvari pravo na mobilnost intro
Како може да се оствари право на мобилност?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...

images prasaj Dali pomos za mobilnost se dava samo na lica koi koristat invalidska kolicka preku FZOM intro
Дали помош за мобилност се дава само на лица кои користат инвалидска количка преку ФЗОМ?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...