fbpx

Тагови

Таг: МОФ

evropskata idnina na mladite vo makedonija e samo na hartija featured
Европската иднина на младите во Македонија е само на хартија

Состојбата на младите во Македонија со децении сè повеќе се влошува што е причина повеќето да бараат начини...