fbpx

Тагови

Таг: МПЦ-ОА

slozenoto ime na mpc oa e edna od najpametnite strateski odluki na nasata crkva featured
Сложеното име на МПЦ-ОА е една од најпаметните стратешки одлуки на нашата црква

Во мај 2022 година Српската православна црква ја призна афтокефалноста на Македонската православна црква-...