Тагови

Таг: наводнување

Дали се врши тестирање на водата која земјоделците ја користат за наводнување?

Одговара Зоран Шапуриќ од Државниот инспекторат за земјоделство...

Доколку сакам да ископам бунар за наводнување дали морам да имам дозвола?

Одговара Зоран Шапуриќ од Државниот инспекторат за земјоделство...