fbpx

Тагови

Таг: нега на друго лице

images prasaj Kakva e postapkata za steknuvanje pravo na nega od drugo lice i dali ima ogranicuvanje na vozrast intro
Каква е постапката за стекнување право на нега од друго лице и дали има ограничување на возраст?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...