fbpx

Тагови

Таг: неисплатен кредит

images prasaj Dali poradi neisplaten potrosuvacki kredit moze da go izgubam stanot intro
Дали поради неисплатен потрошувачки кредит може да го изгубам станот?

Одговара Ангела Шумкоска од Македонското здружение на млади правници...