fbpx

Тагови

Таг: неисправен водомер

images prasaj Na koj nacin moze da promenam neispraven vodomer intro
На кој начин може да променам неисправен водомер?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ –...