Тагови

Таг: неплатен одмор

Дали по неплатен одмор може да се користи годишен одмор од следната година?

Одговара Весна Кочовска од Државниот инспекторат за труд....

Дали работодавачот може да ме присили да земам неплатен одмор?

Одговара Мирјанка Алексовска од Министерството за труд и социјална...

Колку најдолго може да се земе неплатен одмор?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...