fbpx

Тагови

Таг: оддалеченост

images intro Dali oddalecenosta od rabotnoto mesto vlijae vrz premestuvanjeto na vrabotenite vo javniot sektor
Дали оддалеченоста од работното место влијае врз преместувањето на вработените во јавниот сектор?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...