fbpx

Тагови

Таг: ослободување

images prasaj Kolku pati treba da se daruva krv za da se dobie osloboduvanje od plakanje participacija vo javnoto zdravstvo intro
Колку пати треба да се дарува крв за да се добие ослободување од плаќање партиципација во јавното здравство?

Одговара д-р Ефтим Димитровски од Институтот за трансфузиона...