fbpx

Тагови

Таг: Основачко собрание

na nepoln mesec pred izborite ministerstvoto za pravda bez oglas nabrzina formira komora na vestaci featured
На неполн месец пред изборите Министерството за правда без оглас набрзина формира комора на вештаци

Вештаците ве земјава по една деценија ќе добијат Комора која треба да биде здружение преку кое овие...