fbpx

Тагови

Таг: пазари

images prasaj Koj go ispituva kvalitetot na zelencukot na pazarite
Кој го испитува квалитетот на зеленчукот на пазарите?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...