fbpx

Тагови

Таг: платен превоз

images prasaj Dali mi sleduva prevoz do rabota bidejki na drugite im plakaat a mene ne zosto sum so invalidski dokumenti intro
Дали ми следува превоз до работа бидејќи на другите им плаќаат, а мене не зошто сум со инвалидски документи? Живеам на 6 километри од градот.

Одговара Мирјанка Алексовска од Министерството за труд и социјална...

images prasaj Dali firmata treba da mi obezbedi prevoz do i od rabotnoto mesto bidejki rabotam vo smeni intro
Дали фирмата треба да ми обезбеди превоз до и од работното место бидејќи работам во смени?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...

images prasaj Dali rabotodavacot e dolzen da mi plati prevoz do rabota
Дали работодавачот е должен да ми плати превоз до работа?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...