fbpx

Тагови

Таг: побарувања

images prasaj Ako firmata e pod stecaj i e izbrisana od Centralen registar kade da se obratime za neisplateni plati intro
Ако фирмата e под стечај и е избришана од Централен регистар каде да се обратиме за неисплатени плати?

Одговара Јована Тренчевска од Државниот инспекторат за...