fbpx

Тагови

Таг: поделба на имот

images prasaj Kako se raspredeluva imotot po smrtta na bracniot partner intro
Како се распределува имотот по смртта на брачниот партнер?

Одговара Бојан Трпевски од Македонското здружение на млади правници...

images prasaj Kako se pravi fizicka delba na imot so rodnini vo stranstvo koi ne planiraat da dojdat intro
Како се прави физичка делба на имот со роднини во странство кои не планираат да дојдат?

Одговара Бојана Божиновска Силјановска од Македонското здружение на млади...

images prasaj Na koj nacin se vrsi fizicka delba na imot i koi dokumenti se potrebni intro
На кој начин се врши физичка делба на имот и кои документи се потребни?

Одговара Весна Дишлијовска од Македонското здружение на млади правници...