fbpx

Тагови

Таг: потстанари

ziveam pod kirija i se rasipa hidroforot koj treba da plati za popravka jas ili sopstvenikot na stanot intro
Живеам под кирија и се расипа хидрофорот. Кој треба да плати за поправка јас или сопственикот на станот?

 Одговара Сеад Личина од Регулаторната комисија за...