fbpx

Тагови

Таг: право на сопственост

images prasaj So poslednoto avionsko snimanje kukata i dvornoto mesto bea zapisani na moe ime no ne bea zapisani vo katastarot Dali imam pravo na sopstvenost intro
Со последното авионско снимање, куќата и дворното место беа запишани на мое име, но не беа запишани во катастарот. Дали имам право на сопственост?

Одговара Игор Стојчевски од Македонското здружение на млади...

Дали Катастарот ми го негира правото на сопственост кое ми го признава државата?

Катастарот не ми издава имотен лист за станбен простор во моја сопственост, поради немање...