Тагови

Таг: превоз

Дали ми следува превоз до работа бидејќи на другите им плаќаат, а мене не зошто сум со инвалидски документи? Живеам на 6 километри од градот.

Одговара Мирјанка Алексовска од Министерството за труд и социјална...

Дали фирмата треба да ми обезбеди превоз до и од работното место бидејќи работам во смени?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...

Дали работодавачот е должен да ми плати превоз до работа?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...