fbpx

Тагови

Таг: пријавување сеча

images prasaj Kade moze da se prijavi dokolku se zabelezi seca na sumi intro
Каде може да се пријави доколку се забележи сеча на шуми?

Одговара Ејуп Јаја од Државниот инспекторат за шумарство и...