fbpx

Тагови

Таг: принуден одмор

dali mi sleduva trinaesetta plata ako sum bila na prinuden odmor intro
Дали ми следува тринаесетта плата ако сум бил/а на принуден одмор?

 Одговара Весна Кочовска од Државниот инспекторат за...